Inschrijven

Inschrijven met startpas kan via www.mijnknhs.nl/

Daarnaast het formulier hieronder invullen mocht je gebruik willen maken van een paddock, GPS en de andere voorzieningen.Corona maatregelen

Wij zijn genoodzaakt het aantal grooms te beperken tot 1 groom voor de impuls en klasse 1. te hanteren. Maximaal 2 grooms voor de andere klassen. Indien een ruiter zichzelf (onverhoopt) voorziet van meer grooms, wordt de ruiter gediskwalificeerd !!

Twee weken voor de wedstrijd ontvangen de startende (en dus betaalde deelnemers) een mail met het verzoek de naam van zijn.haar groom(s) door te geven. De ruiter meldt zich op de wedstrijddag bij het sercretariaat met de groom(s), waarbij de groom(s) een polsbandje omkrijgt/omkrijgen, welke wordt gesigneerd door het secretariaat. Alleen met dit polsbandje mag de groom zich op het wedstrijdterrein begeven.

Zich niet houden aan de Corona regels, dan wel Corona gerelateerde verzoeken vanuit de organisatie, betekend direct diskwalificatie !!


Inschrijven

Mocht het niet lukken je in te schrijven via de website, verzoek dan onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar ons via info@endurancemontferland.nl

Inschrijfformulier Impuls.docx


Tarieven

Korte Klasse 1, 23km ==> € 32,50

Lange klasse 1, 30,5 km ==> € 35,-

Korte klasse 2, 41,5 km ==> € 37,50

Lange klasse 2, 61,5 km ==> € 40,-

Korte klasse 3, 87 km ==> € 50,-

Lange klasse 3, 102 km ==> € 60,-

Klasse 4, 125,5 km ==> € 80,-


Paddock € 5,- per paard

Overnachten op het terrein (eigen mee gebrachte tent), paard in paddock € 10,-

Overnachten op het terrein, paard in stal (o.b.v. van beschikbaarheid, klasse 3 en 4 voorrang) + paddock € 35,-

De stallen zijn incl. stro en voordroog. Stallen dienen schoon opgeleverd te worden.


BBQ op vrijdagavond 18 september 2020 € 25,-

Huur GPS € 20,- + € 50,- borg


De bedragen tbv deelnemen dienen voor maandag 14 september 2020 overgemaakt te zijn op ons bankrekeningnummer (NL39RABO 0149151985, ovv Stichting Endurance Montferland, onder naam, afstand en wel/geen paddock) om op de startlijst geplaatst te worden.

Er wordt een scheiding gemaakt tussen ruiters die gebruik willen maken van een paddock of niet. Mocht je hier gebuik van willen maken, dan kan dit op de door ons aangewezen locatie en indien er € 5,- euro VOORAF bij de inschrijving wordt voldaan. De paddock kun je dan achter de trailer maken.


Bij afmelding na 14 september 2020 wordt het gehele inschrijvingsgeld incl. kosten paddock in rekening gebracht !

Er vindt geen restitite plaats.

Algemene opmerking: Honden zijn niet toegestaan op de start- en finish locatie.


Een ruitervergunning (label) van natuurmonumenten heb je niet nodig. Als je er een hebt, kun deze wel aan je zadel hangen.

Mocht je vaker in Montferland, Loonse Drunense Duinen of op de Veluwezoom willen rijden, dan kun je via onderstaande link de ruitervergunning (label) bestellen.

https://www.natuurmonumenten.nl/

Honden zijn niet toegestaan op het wedstrijdterreinBuitenlandse deelnemers - riding permission

If you like to join the ride, fill out the form below.

You do need a riding permission of your national federation. We will check this at the registration desk. Be sure you take the riding permission with you at the registration desk !Reserveringen afzonderlijk naast je inschrijving hieronder uitvoeren

Riding Permission / Inschrijving geen KNHS startpas