Hoe kan ik mij inschrijven?

Ga hiervoor naar Mijnknhs.nlIk ben impulsruiter / buitenlandse starter en kan mij niet inschrijven, wat nu?

Mocht het niet lukken je in te schrijven via de hierboven vermelde website, dan verzoeken wij je onderstaand formulier in te vullen en te mailen naar ons via info@endurancemontferland.nl

Inschrijfformulier Impuls.docx

Als je een startkaart hebt aangevraagd bij de KNHS en nog op de gegevens wacht, kun je toch inschrijven. Schrijf dan even in voor de impulsrubriek en zet bij bijzonderheden dat de startkaart is aangevraagd en welke afstand je wilt starten, zodra je de gegevens hebt ontvangen kun je die naar ons mailen en passen wij het aan in het systeem.


Kan ik met iemand samen rijden?

Klasse 1 ruiters en ruiters in de impulsrubriek mogen samen starten. Als je met iemand samen wilt rijden, zet dit dan bij bijzonderheden op het inschrijvingsformulier.


Hoe kan ik mijn inschrijving betalen?

Het inschrijfgeld dient een week vooraf voldaan te zijn op ons rekeningnummer NL39RABO 0149151985 o.v.v. Stichting Endurance Montferland, onder naam, afstand en wel/geen paddock (+5,-euro)


Als ik me afmeld voor de wedstrijd, moet ik dan wel betalen?

Bij afmelding voor de sluitingsdatum dient het inschrijfgeld a € 10,- te worden voldaan. Na de sluitingsdatum is het gehele bedrag verschuldigd.


Wat is de sluitingsdatum?

Onze sluitingsdatum is een week voor de wedstrijddag.


Wanneer staan de routes en kaarten online?

De routebeschrijving, terreinindeling, groompunten en kaarten worden een week voor de wedstrijd gepubliceerd.


Wanneer staan de startlijsten en programmaboekje online?

Het boekje, tijdschema en de startlijsten worden een week voor de wedstrijd gepubliceerd.


Ben ik verplicht om te starten in een massa-start (klasse 2 &3)?

Nee zeker niet. Je hebt 15 minuten na je starttijd de tijd om te starten. Je kunt dus rustig afwachten tot de massa weg is en dan starten.