Startlijst

Hier vind je de startlijst ==> https://online.equipe.com/nl/competitions/58134

 Sta je hier niet op vermeld? Dan is je betaling niet binnen. 

 

Programmaboekje 

Programmaboekje 2024: volgt

Programmaboekje van 2023: gallery/wedstrijdboek 2023.pdf

 

GPS

Mocht je zelf nog een gps willen huren, geef dit dan uiterlijk zondag 15 september 2024 door aan de wedstrijdorganisatie via info@endurancemontferland.nl

 

Terrein indeling 2024

Let op de aanrijroute welke staat omschreven in het wedstrijdboekje te volgen, anders kan de trailercombinatie de bocht naar het parkeerterrein niet maken!!

Hieronder nog een dringend verzoek. We zijn ontzettend blij met ons mooie terrein bij manege Stroombroek in Braamt. We willen de goede band graag behouden. En dat kan alleen met de medewerking van deze geweldig fijne mensen. Hieronder een tweetal

Het manege terrein betreden is VERBODEN. Toiletten staan op het wedstrijdterrein bij de parkeerplaatsen.

Parkeren voor manege terrein is VERBODEN! Ook niet even om te groom of wat dan ook. Er mag enkel geparkeerd worden op het door ons aangewezen parkeerterrein.


Indien wij merken dat aan bovenstaande niet wordt voldaan, zijn wij helaas genoodzaakt de betreffende deelnemer de diskwalificeren! Mocht je opa, oma, vader, moeder, broer, zus, buurman, buurvrouw or who ever willen komen kijken, verwijs hen dan hiernaar. En wijs het het juiste parkeerterrein aan.

In ons programma boekje staat duidelijk vermeld hoe je daar komt. Mocht je nog twijfelen, hieronder een kaartje. Groen = goed. Rood = X FOUT X

Dit alles om in de toekomst weer te mogen samenwerken met de terreineigenaren.

 

 

Extra info klasse 4 ruiters

Voor de klasse 4 ruiters geldt dat de paarden op vrijdag 20 september 2024 vanaf 19.00 uur voorgekeurd worden. Overnachting is derhalve een vereiste. Dit kan bij camping Te Boomsgoed, welke naast het wedstrijdterrein is gelegen. Paard kan gestald worden tegen een meerprijs van 35,- euro. HIervoor dien je zelf contact op te nemen met manege Stroombroek. Uiteraard mag er ook gebruik gemaakt worden van een paddock op het terrein tegen een vergoeding van 10,- euro per startende combi.

Zaterdag einde van de wedstrijd vindt de nakeuring plaats.

Bovenstaande staat eveneens in het startboekje omschreven.

 

 

Honden

Honden zijn absoluut niet toegestaan op het wedstrijdterrein !! Ook niet in een auto, want ze moeten er een keer uit

 

.

 

Eten / drinken

Op het wedstrijd terrein wordt drinken en soep aangeboden. Deze kunnen contant en middels QR code (camera vd telefoon) worden voldaan.